İzel, Çelik ile niye küstüğünü anlattı

Leila

Global Mod
Global Mod
‘Dur Bi Dinle’ programına konuk olan müzikçi İzel, Çelik ile küsme niçinini anlattı. İzel, Çelik’ten aldığı bir iletiden daha sonra onunla tekrar görüşmediğini söylemiş oldu.

Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki ‘Dur Bi Dinle’ programına konuk olan müzikçi İzel, kendisi hakkında 2018 yılında “İzel’den bir cacık olmaz” biçiminde açıklama yapan Çelik ile artık konuşmadığını ve İzel-Çelik-Ercan kümesinin da kendisi yüzünden dağılmadığını söylemiş oldu.

“ONDAN BİR CACIK OLMAZ”

1992 yılında çıkardıkları ‘Özledim’ albümünden daha sonra dağılan ve yıllar ortasında solo albümleriyle mesleklerine devam eden İzel, Çelik ve Ercan, kümenin 20. yılı anısına Beyaz Show’a katılmıştı.

Bu programın akabinde Çelik, katıldığı bir televizyon programında kümenin İzel yüzünden dağıldığını, İzel’in disiplinsiz olduğunu söyleyerek “Ondan bir cacık olmaz” tabirlerini kullanmıştı.

“SANKİ BU KONUŞMAYI HİÇ YAPMAMIŞIM GİBİ…”

İzel o gün yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Beyaz’ın programından bir gün evvel toplantı yaptık ve ‘Bu programın İzel-Çelik-Ercan yeniden birleşecek, albüm yapacak üzere olmasını istemiyorum’ dedim. Güya bu konuşmayı hiç yapmamışım üzere canlı yayın sırasında Çelik bir anda ‘Şimdi biz bir albüm yapmaya kalksak hiç düşünmem altına imzamı atarım’ dedi. Beyaz bana da sorunca, ben de ‘Düşünürüm’ diye karşılık verdim. O ortada Çelik bana bozulmuş.”

“Programdan daha sonra birkaç sefer aramış beni, ben de görmemişim. Bir sabah ‘2. Sayfa’ programına çıktı, bir baktım bana saydırıyor da saydırıyor. İşte ‘İzel, Çelik, Ercan aslına bakarsanız İzel yüzünden dağıldı’ diyor. Tam zıddı benim yüzümden o kadar sürdü. Daima orta bulmaya çalışıyordum. Ayrılmak isteyen adama da lütfen ayrılma diyemem yani.”

“Bunlarda eza yok. Programda iş disiplinimi gaye alan ‘Söz verir gelmez’ üzere şeyler söylemesine epeyce bozuldum. Konu benim ekmeğimle oynama kısmına gelince darıldık. daha sonra kusurunu anladı bana müzik verdi.”

“30 YIL İÇİNDE BİRİKTİRDİĞİ NE var ise BİLDİRİDE YAZMIŞ”

Geçen yıl ise Çelik’in kendisine uzun bir bildiri attığını anlatan İzel, bu yüzden artık Çelik ile görüşmediğini söylemiş oldu.

“Bir gün telefonlarına bakmıyorum diye bir bildiri yazmış.. Sen 30 küsur yıldır bunları nasıl ortasında tuttun? O kadar kuvvetli bir hafızası var, zeki kültürlü… Çelik benim 30 yıllık arkadaşım. O kadar yıl bunları biriktirdin bana oynadın mı, yoksa darılmayayım diye mi söylemedin? Okuyunca şok geçirdim. tekrar görüşmedim. Çelik ile konuşmuyorum.”