celikci
New member

Çevrimiçi oyun “Emily’s Hopes and Fears” için oyun açıklaması:
Herkes sıcak, güneşli günleri dışarıda bir göl kenarında, bir restoranda veya sadece arkadaşlarla geçirmeyi sever. Doğanın ortasında şık bir göl kenarı restoranı şeklinde hepsini bir araya getirmeye ne dersiniz? Bu, oyun.net.tc/spiele adresindeki ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu “Emily’s Hopes and Fears” ile mümkün olan şeydir.
Ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu “Emily’s Hopes and Fears”ta, güzel bir ormanlık alanda pastoral bir konuma sahip olan şık new lake restoranının müdürü Emily rolüne bürünüyorsunuz. Biraz özen ve iyi bir organizasyonla, küçük restoranı kısa sürede ülkenin en iyi adreslerinden biri haline getirebilirsiniz.
Çevrimiçi bir zaman yönetimi oyunu, belirli bir süre içinde mümkün olduğu kadar çok görevde ustalaşmakla ilgilidir. Bu şekilde, organizasyon becerilerinizi ve dayanıklılığınızı şakacı bir şekilde test edebilir ve geliştirebilirsiniz. Zaman yönetimi oyunları, en popüler çevrimiçi oyunlar arasında yer alır ve geniş bir hayran kitlesine sahiptir.
Emily’nin hayalini gerçekleştirmesine en başından kendini adayarak yardım et. Ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu Emily’s Hopes and Fears’ta sulu kavunlar, ev yapımı kurabiyeler, çıtır patates kızartması, ızgara ikramlar ve köpüklü limonata servis edin. Hepsini yapabilir misin? Endişelenmeyin, derinlere düşmeyeceksiniz: küçük bir eğitim sizi önünüzdeki görevlere hazırlayacaktır.
Yavaş yavaş, göl kenarındaki restoranınız giderek daha popüler hale gelecek ve daha fazla sayıda misafir gelecek. Ne kadar çok müşteri çekerseniz, o kadar çok sipariş vermeniz ve daha fazla yemek sunmanız gerekir. Bunun sizi yoldan çıkarmasına izin vermeyin ve benzersiz organizasyon yeteneğinizle görevlerde ustalaşın. Yol boyunca, gizemli bir hastalıktan muzdarip olan küçük kızınız Paige’e de yardım etmelisiniz…
Ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu Emily’s Hopes and Fears size unutulmaz bir zaman yaşatacak. Can sıkıntısının ortaya çıkmaması garanti edilir! Her zaman olduğu gibi, oyun.net.tc/spiele’de kayıt veya kayıt olmadan ve ücretsiz olarak oynuyorsunuz.