celikci
New member

Çevrimiçi oyun “Emily'nin Umutları ve Korkuları” için oyun açıklaması:
Herkes sıcak, güneşli günleri dışarıda, göl kenarında, barda veya sadece arkadaşlarıyla geçirmeyi sever. Tüm bunları doğanın ortasında, göl kenarında şık bir restoran şeklinde birleştirmeye ne dersiniz? Bu tam olarak oyun.net.tc/spiele adresindeki ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu “Emily'nin Umutları ve Korkuları” ile mümkün olan şeydir.
Ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu “Emily's Hopes and Fears”da, güzel bir ormanın içinde cennet gibi bir konuma sahip olan yeni ve şık göl barının müdürü Emily rolünü üstleniyorsunuz. Biraz sıkı çalışma ve iyi bir organizasyonla küçük restoranı kısa sürede ülkenin en gözde adreslerinden biri haline getirebilirsiniz.
Çevrimiçi zaman yönetimi oyunu, belirli bir süre içinde mümkün olduğu kadar çok görevde ustalaşmakla ilgilidir. Bu şekilde organizasyonel yeteneğinizi ve dayanıklılığınızı eğlenceli bir şekilde test edebilir ve geliştirebilirsiniz. Zaman yönetimi oyunları en popüler çevrimiçi oyunlar arasında yer alıyor ve geniş bir hayran kitlesine sahip.
Emily'nin hayalini gerçekleştirmesine ve en başından itibaren çalışmaya başlamasına yardım edin. Ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu “Emily's Hopes and Fears”da sulu kavunlar, ev yapımı kurabiyeler, çıtır patates kızartması, ızgara lezzetleri ve köpüklü limonata servis edin. Bütün bunları yapabilecek misin? Endişelenmeyin, işin en derinlerine düşmeyeceksiniz: kısa bir eğitim sizi önümüzdeki görevlere hazırlayacak.
Yavaş yavaş göl kenarındaki restoranınız giderek daha popüler hale geliyor ve misafir sayısı artıyor. Ne kadar çok müşteri çekerseniz, o kadar çok sipariş işlemeniz ve o kadar çok yemek sunmanız gerekir. Bunun sizi yoldan çıkarmasına izin vermeyin ve benzersiz organizasyon yeteneğinizle görevlerde ustalaşın. Ayrıca gizemli bir hastalığa yakalanan küçük kızınız Paige'e de yardım etmelisiniz…
Ücretsiz çevrimiçi zaman yönetimi oyunu “Emily'nin Umutları ve Korkuları” size unutulmaz bir zaman yaşatacak. Kesinlikle sıkılmayacaksınız! Her zaman olduğu gibi, kayıt olmadan veya giriş yapmadan oyun.net.tc/spiele adresinde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.