Elon Musk’tan samimi itiraf: “yaşamımda köpeğim haricinde kimse yok”

Leila

Global Mod
Global Mod
Elon Musk, Grimes’tan ayrıldıktan daha sonra yalnız olduğunu ve hayatında yalnızca köpeğine sahip olduğunu söylemiş oldu.

Grimes ile çocuk sahibi olduktan daha sonra ayrılık sonucu alan Elon Musk, Business Insider CEO’su Mathias Döpfner’e, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

50 yaşındaki milyarder Musk, “Yalnız olduğum vakit içinder oluyor. Eminim her insanın yalnız olduğu vakit içinder vardır. Starship üzerinde çalışıyorsam ve küçük konutumda tek başıma kalıyorsam, bilhassa de köpeğim yanımda değilse, bu biçimde kendimi pek yalnız hissediyorum zira küçük bir meskende tek başımayım” dedi.

Musk ile ayrıldıktan daha sonra yeni bir alakaya yelken açan Grimes ise yeni sevgilisiyle dikkat çekti. Müzikçinin, Teksas’ta Chelsea Manning ile birebir meskende yaşamaya başladığı konuşuluyor.

“ÖLMEZLERSE ESKİ FİKİRLERE TAKILIP KALIRIZ”

Pop yıldızı Grimes’tan ayrıldığından beri yalnız olduğunu itiraf eden 50 yaşındaki Musk’a, bir röportajda niye uzun ömür yahut insanların doğal ömür müddetlerini uzatma konusunda tutkulu olmadığı da soruldu.

Musk, “İnsanların nitekim uzun mühlet yaşamasını sağlamaya çalışmamız gerektiğini düşünmüyorum” dedi. Tesla CEO’su kelamlarına şöyle devam etti: “Yani ölmezlerse eski fikirlere takılıp kalırız ve toplum ilerleyemez. Bir demokrasinin işlemesi için, önderlerin nüfusun büyük kısmıyla makul bir biçimde temas halinde olmaları gerekir. Ve şayet hayli genç ya da epey yaşlıysanız, bir bağ kurabileceğinizi söyleyemezsiniz.”

Muesk ayrıyeten, birden fazla insan için hayat müddetinin 10-20 yıl içinde olması gerektiğini de söylemiş oldu ve kendi ölümlülüğü hakkında şaşırtan bir açıklama yaptı:

“Kesinlikle sıhhatimi daha uzun bir süre korumak isterim. Ancak ölmekten korkmuyorum. Bir rahatlama olacağını düşünüyorum.”