Zelzelede anne ve babasını kaybeden ünlü oyuncudan duygulandıran paylaşım

Leila

Global Mod
Global Mod
17 Ağustos 1999 sarsıntısında anne ve babasını kaybeden ünlü oyuncu Ece Dizdar, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duygulandırdı.

“Asrın felaketi” olarak isimlendirilen ve merkez üssü Gölcük olan 17 Ağustos 1999 zelzelesinde çabucak hemen 17 yaşındayken anne ve babasını kaybeden ünlü oyuncu Ece Dizdar, sarsıntının yıl dönümünde toplumsal medya hesabından his dolu bir paylaşım yaptı. Zelzelenin akabinde ünlü oyuncu Hatice Aslan tarafınca evlat edinilen Dizdar, zelzelenin 23. yıl dönümünde ailesinin fotoğraflarını paylaşarak onları andı.

“HAYAT BİR DAHA HİÇ TIPKI OLMADI”

Dizdar fotoğrafın altına şöyleki yazdı:

* 17 sayısını sevmem. Ağustos sözünü de. bu biçimde gün olmaz bence örneğin. Kalbim her sene bir vuruş aksar. Ailenin kaybının bir doğal afet ötürüsıyla oluşu, bu günün toplumun belleğinin bir modülü oluşu enteresan bir şey. Her sene bu paylaşımı yapmak evvel anlamsızlaşır, dersin ki ben kime anlatıyorum bunu, niye anlatıyorum. daha sonra da dersin ki bu kapalı bir kulüp, zelzelede bir modülünü kaybedenlerin kabul edildiği bir kulüp.

* Bir ses et sen bir daha de. Yüzüm güler benim bilirsiniz, yalnızca bugün söylerim. Yavaş yavaş yaşıtlarımın ebeveynleri hastalanıyor, vefatlar başlıyor, beni yeni anlamaya başlayanlar oldu bu senelerda. 23 yıl evvel bugün ailemi zelzelede kaybettim. Hayat tekrar hiç birebir olmadı. Ancak bu kimi vakit eskisinden daha hoş olduğu gerçeğini de değiştirmez. Kulübün bütün üyelerine tek tek sarılırım.