Yeni çıkan kitaplar

celikci

New member
Her hafta olduğu üzere bu hafta da kitap raflarında yerini alan yeni kitaplar yayınlanmaya devam ediyor. Yeni çıkan, kitap raflarındaki yerini alan yeni kitapları sizler için listeledik.

Yeterli okumalar dileriz…

Çapıcı Ayrıntı

Bir yandan elinizden atmak isteyeceğiniz, bir yandansa çılgın bir merakla elinizden bırakamayacağınız bir kitabı tutuyorsunuz şu an!

Bir yandan elinizden atmak isteyeceğiniz, bir yandansa çılgın bir merakla elinizden bırakamayacağınız bir kitabı tutuyorsunuz şu an.

Sayfa: 336

12 Kitaplık serinin birinci kitabı olan “Film Dehlizi Kitap 1: Orman, Göl ve Gök sakinleri”, birinci defa Türkiye’de! Üstelik Türkçe’ye çevrilen serinin editörlüğünü de Harry Potter kozmosunun rehberi Mösyö Taha yapıyor

Sayfa: 64

Diğerlerinin Rabbi

Diğerlerinin Tanrısı’yla Mine Söğüt biri bebek beş sokak beşerinin yarı hayal yarı gerçekçi kıssasıyla, yanından geçip gittiğimiz ve görmezden geldiğimiz insanların ilahına, ötürüsıyla da sözümona medeniyetimizin temellerine dair acımasız bir sorgulamaya girişiyor.

Sayfa: 160

Kuklarizm

Uykusuz görülen hayaller günahsız mı olur? Şuurumuzu denetim edemediğimiz uyku halini, kim denetim ediyor? Uyumak, uyanmak; vücudu kaybetmek ve kazanmak. Bu durum, insanlığın şuurunu kaybedip geri aldığı gecede savaşmaktır, her gün yenidenlanan ve canlılara verilen hayatta telaşlanmaktır, gündelik hayatımızı bize unutturmaktır. Söyler misin? Cam kavanozların ortasında nefesler birikir mi? Mevt ve hayatın, o ince ayrıntısı olan nefes saklanır mı? İnsan olmak için insanlığın hayatına saklanan arkadaşlıklar unutulur mu? Benim adım Lariz ve ben geleceğimin geçmişine geçmişimdeki kimseyi dahil etmeyeceğim.

Sayfa: 320

Psiko-Lojik: Ruh Sıhhati niye Kötüleşir ve Buna Nasıl Mana Verilir

Aydınlatıcı bilimsel araştırmaları, her gün ruh sıhhati meseleleriyle uğraşan insanların görüşleriyle birleştiren Psiko-Lojik, bu sıkıntıların nasıl ve niye oluştuğunu ve nasıl anlaşılabileceğini dürüst ve eğlenceli bir halde anlatıyor.

Sayfa: 320