Will Smith’in eşi aslında evlenmek istememiş

Leila

Global Mod
Global Mod
Oscar ödüllü oyuncu Will Smith’in 94. Oscar Ödülleri’nde komedyen Chris Rock’ı sahnede tokatlamasının yankıları devam ediyor. Son olarak ortaya eşi Jada Pinkett-Smith’in dikkat cazibeli açıklamalar yaptığı bir görüntü çıktı.

53 yaşındaki Amerikalı aktör Will Smith’in, aktris eşi Jada Pinkett-Smith’in hastalık sebebiyle saçını kazıtması hakkında espri yapan komedyen Chris Rock’a sahnede tokat atması hala gündemden düşmedi. Tıpkı gece “En Güzel Erkek Oyuncu” kısmında Oscar mükafatı de kazanan Will Smith’in mükafatı elinden alınmasa da, ünlü oyuncu kamuoyunda önemli bir baskıya ve kınamaya maruz kaldı.

Alınan son kararla birlikte, Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve öteki Akademi etkinliklerinden men edildi.

Daima gündemde olması sebebiyle, ünlü çift hakkında her gün yeni bir haber çıkmaya devam ediyor.

“Red Table Talk” programı…

“ANNEM ÇOK ISRAR ETTİ”

Daily Mail’in haberine göre, 50 yaşındaki Jada Pinkett-Smith, 2018 yılında katıldığı Red Table Talk programında Will Smith’le evlenmeyi istemediği açıklamasını yaparken görülüyor. Düğün günü daima ağladığını belirten Pinkett-Smith, gebe kaldığı için evlenmek zorunda hissettiğini söylüyor.

Programda evlilikle ilgili çekincelerini tartışan oyuncu, gebe kaldıktan daha sonra annesini yatıştırmak için Smith ile evlenmeye kadar verdiklerini deklare etti.

Oğulları Jaden’a gebe kalan Pinkett-Smith, “Anne olduktan daha sonra ömrümün asla eskisi üzere olmayacağını anladım ve bu niçinle bütün gece ağladım. Evlenmeyi sahiden istemedim” derken eşi Will Smith de gülerek “Sadece Jada’nın annesi ağladığı için evlendik” diye ekledi.

Pinkett-Smith, “Annem, ‘evlenmek zorundasın, haydi düğün hakkında konuşalım’ modundaydı. Ben de epey fazla baskı altındaydım, bilirsiniz, öncesinde genç bir aktristtim lakin artık yalnızca gebe üzereydim ve ne yapacağımı bilmiyordum, bu niçinle asla evlenmek istemedim” sözlerini kullandı.

Evliliklerini devam ettirebilmek için açık bağ yaşadıklarını açıklayan Will Smith ve Jada Pinkett-Smith’in Jaden, Willow ve Trey isimli üç çocukları bulunuyor.