Pelin Öztekin: Babamla gişede kapışacağız

Leila

Global Mod
Global Mod
Pelin Öztekin’in oynadığı ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ isimli sinema 18 Mart’ta gösterime giriyor. 8 Mart 2021’de ölen babası Rasim Öztekin’in sineması de 11 Mart’ta vizyonda. Pelin Öztekin, “Rahmetli babamla gişede kapışacağız. Umarım babam bizi geçer. Babam hem kendini, birebir vakitte beni gökyüzünden izleyecek” dedi.

Pelin Öztekin geçen akşam Cihangir’de bir yerden çıkarken görüntülendi. ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ isimli sinemada Nurseli İdiz, Gonca Vuslateri ve Burak Yamantürk ile kamera karşısına geçen oyuncu, “Rahmetli babam Rasim Öztekin ile gişede kapışacağız. Onun son sineması 11 Mart’ta, bizimki 18 Mart’ta vizyona girecek. Çok heyecanlıyım. Umarım babam bizi geçer. Babam hem kendini, birebir vakitte beni gökyüzünden izleyecek” dedi.

Rasim Öztekin ölmeden hemilk evvel Birol Güven’in yazdığı dijital cürümleri husus alan ‘Dijital Esaret’te başrol oymamıştı.

“SONUNDA BÜYÜDÜM BABA”

Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi niçiniyle 8 Mart 2021’de hayatını kaybetmişti. Öztekin’in vefatı Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Pelin Öztekin, babasının vefatının akabinde duygusal bir yazı kaleme almıştı. Öztekin, yayınladığı gönderide şunları söylemişti:

“Her şey ne kadar süratli, birebir gidişin üzere Babiş… Güya dün kulağına ‘Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim’ diye fısıldayan ben değildim. Sen bir daha erken davrandın kaptan! Yaka iğnesi üzere boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekniçin denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm baba.”

“Bugün bir hafta oldu, özlediklerinin, ustalarının, dostlarının yanına göçeli… Daha ne hayli anı biriktirip, yaşananlara gülüp geçecektik. Sen bir daha bana akıllar verecektin, ben ‘Off baba yaa’ diye şımarıklık yapacaktım. Fazla erken değil miydi bu didişmeleri bırakıp gitmek için? Sen benim birinci aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın…”

“Babalar kızlarının birinci aşkıdır’ lafını anlamayanlara inat, o aşk en hayli bize yakıştı Babiş. Yüzümün, gülüşümün en çok benzediği adam, babam… Senin kızın olmak benim için nasıl büyük bir gurursa, ömrüm boyunca senin yolundan gitmek de benim için o kadar değerli olacak.”

“Elveda sana. Benim daimi yol göstericim… Yeterli ki senin kızınım, Uygun ki sen babiş… Seni şimdiden hayli özlüyorum. Seni hayli lakin fazlaca seviyorum Rasoş’um.”