Pelin Akil: Hekim monitöre bakakaldı, hızı düştü

Leila

Global Mod
Global Mod
Anıl Altan ile memnun bir evliliği olan oyuncu Pelin Akil, konuk olduğu programda ikiz çocuklarının olacağını nasıl öğrendiklerini anlattı.

Şimdilerde ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ dizisinde rol alan Pelin Akil, ‘Film Üzere Hayatlar’ programının bu haftaki konuğu oldu.

Rol aldığı dizi hakkında konuşan Pelin Akil, “Dizi için hâlâ at biniciliği dersleri alıyorum. Eğitimin sonu yok. Bu rol bana birinci geldiğinde, devir işlerini de sevdiğim için epeyce heyecanlandım. O kostümleri birinci giydiğimde aynada kendime baktım ve ‘Bu ben miyim, neler çıkacak sanki?’ dedim. Tarih öğrenmek için yalnızca sinemalar ve diziler kâfi değil. Gerçekleri yansıttığı sürece tarihi dizilerin, hem güzelleştirme birebir vakitte bir şeyler öğrenme manasında epeyce değerli olduğunu düşünüyorum” dedi.

“İKİZ SAHİBİ OLMAK İNANILMAZ BİR ŞEY”

Anıl Altan ile evliliğinden ikizleri dünyaya gelen Pelin Akil, hekimi haberi verdiğinde yaşadıklarını da birinci defa anlattı. Akil, şunları söylemiş oldu:

“İkiz sahibi olmak inanılmaz bir şey. İkiz çocuklarımızın olacağını hayli geç öğrendik, tek biliyorduk. O öğrendiğimiz anı epey net hatırlıyorum. Tabip monitöre bakakalmıştı. Hızı düştü, morali bozuldu. Anıl’la birbirimize bakıyoruz. ‘Herbiçimde berbat bir şey söyleyecek’ diye düşündük. Sonunda ‘İkiziniz olacak’ dedi. Anıl da ikiz, epeyce memnun olduk.”

“İkiz çocuk sahibi olmak hayli sıkıntı ve fazlaca emek isteyen bir şey. Birinci başlarda anlamadık. Lakin daha sonra ‘Allah’tan ikiz oldu’ diyoruz. İki tane kız çocuğum olması beni motive ediyor, bundan dolayı memnun hissediyorum. En epeyce istediğim şey, ayakları üzerinde durmaları. En dikkat ettiğim ve özendiğim, kuvvetli ayakları üzerinde duran, iki tane kızım olsun. Kimseye gereksinimleri olmadan. İkisi birbirinin elini tutarak hangi hususta hevesleri, yetenekleri var ise, neyde memnun olacaklarsa onu yapmaları.”