Last Empire – War Z
Puanı: 3,9
Geliştiricisi: Game Focus Network Limited
Boyutu: 344 MB
Gereken iOS Sürümü: 8.0 ve üstü
Fiyatı: Ücretsiz
Uyguma İçi Satın Alımlar:
Pile of diamond 34,99 TL
Heap of diamond 69,99 TL
Mound of diamond 134,99 TL
Sack of diamond 349,99 TL
Box of diamonds 699,99 TL
Month Gift 169,99 TL
Some diamond 6,99 TL
Pile of diamond 12,99 TL
Pile of diamond 19,99 TL
Pile of diamond 99,99 TL
App Store’daki en iyi ve en kötü yorum
Görseli düzenle
Dördüncü yılına girdiğim oyun. Kendini sürekli yenileyen harika bir oyun. Yapılan yenilikler ve güncellemeler ile ilk gün gibi keyifle oynuyorum. Bence rakipsiz bir oyun emeği geçenleri tebrik ederim.
Görseli düzenle
Oyunu reklamına kanıp indirdim ancak felaket bir strateji oyunu çıktı. 1 yıldız bile çok fazla. Oyunda Çinliler devamlı olarak hile yapıyor diğer milletten oyuncular ise para vererek Çinlileri yakalamaya uğraşıyor. Oyun yöneticileri çok kötü her şey kötü. Oyunun sesleri bile başka bi oyundan çalma araç basıyorsun at sesi geliyor.
Puanı: 3,9
Geliştiricisi: Game Focus Network Limited
Boyutu: 344 MB
Gereken iOS Sürümü: 8.0 ve üstü
Fiyatı: Ücretsiz
Uyguma İçi Satın Alımlar:
Pile of diamond 34,99 TL
Heap of diamond 69,99 TL
Mound of diamond 134,99 TL
Sack of diamond 349,99 TL
Box of diamonds 699,99 TL
Month Gift 169,99 TL
Some diamond 6,99 TL
Pile of diamond 12,99 TL
Pile of diamond 19,99 TL
Pile of diamond 99,99 TL
App Store’daki en iyi ve en kötü yorum
Görseli düzenle
Dördüncü yılına girdiğim oyun. Kendini sürekli yenileyen harika bir oyun. Yapılan yenilikler ve güncellemeler ile ilk gün gibi keyifle oynuyorum. Bence rakipsiz bir oyun emeği geçenleri tebrik ederim.
Görseli düzenle
Oyunu reklamına kanıp indirdim ancak felaket bir strateji oyunu çıktı. 1 yıldız bile çok fazla. Oyunda Çinliler devamlı olarak hile yapıyor diğer milletten oyuncular ise para vererek Çinlileri yakalamaya uğraşıyor. Oyun yöneticileri çok kötü her şey kötü. Oyunun sesleri bile başka bi oyundan çalma araç basıyorsun at sesi geliyor.