Kim Kardashian, ikinci seks kasetinin yayınlanmasını engellemek için harekete geçti

Leila

Global Mod
Global Mod
Kim Kardashian’ın bir periyot birlikte olduğu müzikçi Ray J ile çektiği seks kasetinin devamının olduğu ve Kardashian’ın bunların sızmasını önlemek için harekete geçtiği açıklandı. Daha evvel de Kanye West, şahsen Ray J’nin elinden kaseti aldığını öne sürmüş, eski karısı için ‘Bana epey şey borçlu’ demişti.

Kim Kardashian’ın bir periyot birlikte olduğu müzikçi Ray J ile çektiği seks kaseti, çekildikten beş yıl daha sonra internete sızdırılmıştı. O kasetin devamının olduğu ve yayınlanmasını Kardashian’ın eski eşi Kanye West’in pürüz olduğu öne sürülmüştü.

Bugün ise, İngiliz The Sun gazetesi, Kim Kardashian’ın Ray J ile çektiği seks kasetinin ikincisinin yayınlanmasını engellemek için harekete geçtiği ortaya çıktı. Reality gösteri yıldızının manzaraların sızmasını engellemek için avukatlar tuttuğu açıklandı.

.The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, “Kim, Ray J’nin bir arada diğer kasetlere sahip olduğunu biliyor ve bunları engellemek için harekete geçti.” dedi.

Kim Kardashian ve Kanye West

‘ONA EN BÜYÜK UYGUNLUĞU YAPTIM VE KASETİ GERİ ALDIM’

Reality gösteri programının 2007’de yayınlanan birinci kısmında, 41 yaşındaki Kardashian müzikçi sevgilisiyle birlikte olduğu devirde çektikleri yatak odası görüntüsü hakkında konuşmuş, görüntüyü kendi isteğiyle çektiğini söylemişti.

44 yaşındaki Kanye West, Jason Lee’nın Hollywood Unlocked isimli sohbet programına konuk olduğu sırada, “Ona en büyük yeterliliği yaptım ve kaseti geri aldım” demişti. “O gece gittim ve Ray J’den ortasında seks imgelerinin olduğu dizüstü bilgisayarı kendim aldım” diyen West, bilgisayarı Kardashian’a teslim ettiğinde yıldızın epey rahatladığını ve sevinçten gözyaşlarına boğulduğunu anlatmıştı.

KARDASHİAN YALANLAMIŞTI

Sonraki gün, Kardashian ikinci bir seks kaseti olduğu sözlerini yalanladı. Kardashian’ın sözcüsü, People mecmuasına verdiği demeçte kasette cinsel bir imgenin yer almadığını belirtmiş, ‘Kim, var olan yeni bir ikinci kaset olmadığına olan inancında kararlı. 20 yıl daha sonra, sahiden bir anne, teşebbüsçü ve adalet ıslahatı savunucusu olarak yapmaya devam ettiği olumlu şeylere odaklanarak bu kısım hakkında konuşmak istemiyor.” demişti.