Euphoria’nın güzel oyuncusunu hayranları rahat bırakmadı

Leila

Global Mod
Global Mod
Euphoria hayranları Jacob Elordi’yi Melbourne’de takipte. Hayranlar, oyuncuyu fotoğraflamaya ya da görüntüye kaydetmeye çalışıyor.

HBO’nun tanınan dizisi Euphoria’da son derece problemli bir karakter olan Nate Jacobs’ı canlandıran Avustralyalı aktör Jacob Elordi’yi rahat bırakmıyor.

Jacob Elordi geçen hafta ülkesine geri döndükten daha sonra, Melbourne’deki hayranlar, kentte vakit geçiren yıldızın izini sürmeye çalışıyor. Hatta kimileri, arkadaşlarıyla dışarıdayken 24 yaşındaki güzel oyuncuya rastladıklarını belgelemek için TikTok’ta paylaşım yapıyor.

TikTok’taki hayranlardan biri şöyleki yazıyor: “Jacob Elordi’yi Camberwell’de bir kafede gördüm. Ondan iki metre uzağa oturdum. Şık gri bir palto giymişti. Televizyondaki üzere uzun uzunluklu ve seksiydi. Onu yalnızca garsonlardan biri, kendisiyle fotoğraf çekince tanıdım ve daha sonra fotoğrafını çekmek için koştum.”

Jacob Elordi, Euphoria’dan evvel rol aldığı The Kissing Booth sinemasının muvaffakiyetinden daha sonra devam sinemasında de yer aldı.

Bir oburu ise Jacob’ın caddede yürürken uzaktan çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp “Bugün Jacob Elordi’nin yanından geçtim” yazdı.

Diğer bir hayran da “Jacob Elordi’yi bu kadar önemsediğimi düşünmüyordum fakat onun Melbourne’de olduğunu bilmek beni fazlaca gerilime soktu. Jacob Elordi Melbourne’de, gidip onu bulmalıyız” diye yazdı.

Tanınan Amerikan gençlik drama dizisi Euphoria’da Elordi, tanınan ve son derece sıkıntılı lise öğrencisi Nate Jacobs’ı oynuyor. Euphoria’da görünmedilk evvel ise 2018 sineması The Kissing Booth’ta rol almış ve hatta sinema o kadar başarılı olmuştu ki bir üçleme haline gelmişti.