Emel Sayın: Tabip yapacaklarını anlattıktan daha sonra kaçtım

Leila

Global Mod
Global Mod
TRT Radyo 1’e konuk olan Emel Sayın botoks yaptırdığını itiraf etti. Sayın “Ama öbür bir şey yaptıramıyorum, korkuyorum. Hatta bir gün tam sonucumı verdim, tabipten randevu alıp gittim. Tabip yapacaklarını anlattıktan daha sonra ardıma bakmadan kaçtım” dedi.

Sanatçı Emel Sayın, TRT Radyo 1’de Oylum Seçin’in hazırlayıp, sunduğu ‘Kum Saati’ programına konuk oldu.

yaşamını anlattığı kitabının yakında yayınlanacağını belirten Sayın, “Çok yakında bilinmeyenlerimi ve ömrümü anlattığım kitabım yayınlanacak. Kitabımın hazırlık basamağında eski günleri anlattıkça yine o günleri yaşıyorum. Vakit zaman tatlı anılar, kederler, hüzünler, hayal kırıklıkları, fazlaca mutluluklar; hepsinin bir ortada olduğu bir yaşam” dedi.

“ÖZÜR DİLEDİM”

Sanatçı, “Estetiğe karşı mısınız?” sorusuna ise şu biçimde karşılık verdi: “İtiraf ediyorum, botoks yaptırıyorum. Fakat öteki bir şey yaptıramıyorum, korkuyorum. Hatta bir gün tam sonucumı verdim, hekimden randevu alıp gittim. Hekim yapacaklarını anlattıktan daha sonra ardıma bakmadan kaçtım. daha sonra arayıp özür diledim.”