Ece Binay, savlara karşılık verdi

Leila

Global Mod
Global Mod
Mahsun Kırmızıgül ile 6 yıllık evliliğini bitiren Ece Binay, kızı Lavin ile uzun müddettir Amerika’da yaşadığı tezine karşılık verdi: “Türkiye’den uzak kaldığım müddet 2 ya da 3 ayı geçmemiştir. Boşanmaya kadar evlilik birliğimiz olağan biçimde devam etmiştir”

6 yıldır avukat Ece Binay ile evli olan müzikçi ve direktör Mahsun Kırmızıgül’ün geçen haftalarda genç bir bayanla manzaraları ortaya çıktı. İmgeler hakkında hiç bir açıklama yapmayan Kırmızıgül ve Binay, evliliklerini iki gün evvel tek celsede bitirdi.

Adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kırmızıgül,”Evliliğimizi kurtarmaya çalıştık lakin olmadı. niçin-sonuç ilgisini fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu” sözünü kullanırken Ece Binay da “Boşanma davası açmıştım sonuçlandı ve boşandık” dedi. Çiftin kızlarının velayeti de anneye verildi.

“BOŞANMAYA KADAR HER ŞEY NORMALDİ”

Uzun müddettir kızı Lavin ile yurt haricinde yaşadığı için evlilikte krizler yaşadığı sav edilen Ece Binay, Instagram hesabından açıklama yaptı. Hakkındaki tezleri yalanlayan Binay, şu sözleri kullandı:

“İddia edilen; evliliğimizin iki yıldır aslına bakarsanız sona erdiğu, iki yıldır birlikte yaşamadığımız, başka yaşadığımız, benim iki yıldır daimi olarak Amerika’da yaşadığım, evliliğimi bırakıp Amerika’da yaşamayı tercih ettiğim telaffuzları muhakkak gerçek değildir.”

“Evliliğimizin başından beri ailece Amerika’ya gidip geldiğimiz etrafımız tarafınca bilinmektedir. Yalnızca son bir yıldır uzun periyodik olarak Amerika’da oluşum; sahip olduğumuz Green Card’la ilgili olarak orada mühlet doldurma gerekliliğindendir. Bu süreçte kızımıza ana sınıfı eğitimi de Amerika’da aldırmak ortak sonucumızdır.”

“bir daha bu son bir yıl içerisinde kızımla Türkiye’den uzak kaldığımız mühletler en çok iki ya da üç ayı geçmemiştir ve bu bir yılı daima olarak Türkiye-Amerika ortası gidiş gelişlerle ailece bir ortada geçirmişizdir. Boşanmaya kadar da evlilik birliğimiz olağan biçimde devam etmiştir. Amerika’da bulunma hususuyla ilgili olarak hiç bir vakit bir fikir ayrılığımız olmamıştır.”