Charlize Theron ve Tom Hardy, Mad Max çekimlerinde ortalığı bir birbirine katmışlar

Leila

Global Mod
Global Mod
Blood, Sweat & Chrome isimli Mad Max: Fury Road’un perde ardını anlatan kitap, Hollywood’un iki ünlü oyuncusu içinde yaşanan şoke edici olayı da ortaya çıkardı.

Mad Max: Fury Road’un perde gerisini anlatan “Blood, Sweat & Chrome” isimli kitap başrol oyuncuları Tom Hardy ve Charlize Theron içindeki set hengamesi hakkında farklı bilgiler veriyor.

Theron, olayın akabinde geçen vakit içinde şöyle konuşuyor: “Sürekli arbede ediyorduk. Korkunçtu! Bunu yapmamalıydık; daha âlâ olmalıydık.”

Hem Theron birebir vakitte Hardy, sinemanın yorucu yapım programını ve birbirlerine olan genel itimat eksikliğini olayın patlama sebebi olarak göstererek geçmişte yaşananlarla ilgili konuştular. İkilinin tüm setin ilerleyişini değiştiren tansiyonunu ise set çalışanları anlatıyor.

ASLA VAKTİNDE SETE GELMİYORDU

Kamera operatörü Mark Goellnicht, “Günü net bir biçimde hatırlıyorum: Set saat sekizdeydi. Charlize saat sekizde geldi, savaş aracına oturdu. Tom’un vaktinde orada olması için özel bir istekte bulunulmuş bulunmasına karşın asla sekizde orada olmayacağını biliyordu. Sabahları asla vaktinde gelmemesiyle ünlüydü. Ve o gelmedi.”

Birinci kamera asistanı Ricky Schamburg olayı anlatmaya şöyle devam ediyor: “Bunun bir tıp güç oyunu olup olmadığını bilmiyorum, lakin kasıtlı olarak kışkırtma maksatlı yapıldığını hissettim. Bana sorarsanız, bunun Charlize’i nitekim kızdırdığını biliyordu zira o profesyoneldi.”

Hardy o gün sete üç saat geç geldi, Theron ise tam kostümü ve makyajıyla bekledi.
Goellnicht’ın anlattıklarına göre Theron, savaş aracından bağırarak, “Her dakika için yü bin dolar ödeyin. Ne kadar saygısızsın” diyor. Bunun üstüne de Hardy, ona hakikat koşarak “Bana ne dedin” diye gidiyor. “gayet agresifti. Hakikaten tehdit edildiğini hissetti ve bu dönüm noktasıydı” diye ekledi Goellnicht.

THERON TAKVİYE İSTEDİ

Bu yüzleşmeden daha sonra Theron, üretimci Denise Di Novi’yi sinemanın Namibya çölündeki sete gelmesini ve daha fazla çatışma olmamasını sağlamasını sağladı.

Theron, “Bir biçimde denetimden çıkan bir noktaya geldi ve tahminen bir bayan yapımcının olmasının âlâ olabileceğini düşündüm, zira kendimi inançta hissetmiyordum. Neyle karşı karşıya olduğumu anlayan diğer bir bayana sahip olacağımı hissettim” diyerek olayın akabinde yaşananları anlatıyor.