Çağla Şıkel, babasının öldüğü günü anlattı: Gittiğimde yerde yatıyordu

Leila

Global Mod
Global Mod
‘Katarsis’ programına konuk olan sunucu ve model Çağla Şıkel, babasının mevtini anlattı. Şıkel, “Gittiğimde yerde yatıyordu. Bağırdığımı hatırlıyorum. ömrüme kazınan bir tablo o yerde yatışı” dedi.

Çağla Şıkel, YouTube’da yayınlanan ‘Katarsis’ programında Gökhan Çınar’ın sorularını yanıtladı.

Babasının sevgisiz büyütüldüğü için kendilerine de sevgi göstermediğini söyleyen Şıkel, “Babam beni sevmese de ben yanına giderdim. Elini, kolunu bana atması bile yeterdi” dedi.

“BABAM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ECEL TERİ DÖKTÜ”

Çağla Şıkel, sunucunun “Hayat hikayende bu büyük kaybı nasıl yaşadın?” sorusu üzerine şunları söylemiş oldu:

* Zannedersem hayatım boyunca kurtulamayacağım bir travma ile yaşadım. O da ani sözü. İçimde bir yerde ani bir şey olma tasasını taşıdım fakat daima de törpülemeye çalıştım.

* Çok ani bir kayıp oldu. Bu aslında bir şoktu. Daha öncesinde 1-2 sefer kalp krizi geçirmişti lakin hiç bir vakit babamızın gideceğini düşünmemiştik.

* Hatta bir defasında babam kalp krizi geçirdiğinde onunla meskende yalnızdım. Liseye gidiyordum, daha evvel de olduğu için ne yapacağımı biliyordum.

* Gözümün önünde ecel teri döktüğünü hatırlıyorum. Meskenden benden öbür kimse olmadığı için ben kuvvetli olmak zorundayım.

* Tahminen de gücümü kazandığım nadir anlardan bir tanesiydi. Karşımda babamı çaresiz görmüştüm lakin onu atlattım.

“AYETEL KÜRSİ OKUYARAK OFİSE GİTTİM”

* Bir gün kendi ofisinde kalp krizi geçirdi. daha sonra bize haber geldi. O yolda nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. Ayetel Kürsi okuduğumu hatırlıyorum.

* Zira biz 3. kalp krizini beklemiyorduk. Gittiğimde babam yerde yatıyordu, gömleğini açmışlardı. Sarılıp sarılmadığımı hatırlamıyorum lakin bağırdığımı hatırlıyorum. Beni yaklaştırmamışlardı. Lakin ömrünü kaybetmişti.

* Babamın yerde yatışı hayatıma kazınan bir tabloydu. Ne kadar güler yüzlü hatırlamak istesem de son anı benim ömrümde kaldı. Unutmak çalışmak üzere bir şeyim yok.

* daha sonrasında inanmak ve kabullenmek bizim için epey sıkıntı oldu. İnsanı hayatını alt üst eden bir his. Babanın hiç bir vakit geri gelmeyecek olacak olmasının verdiği hüzün… Bunlar da yasa dahil.