Arbedeye karışan Burak Yörük’ten ‘küfür’ tezi

Leila

Global Mod
Global Mod
İETT sürücüsüne saldırırken imajları ortaya çıkan klip ve dizi oyuncusu Burak Yörük açıklama yaptı.

İstanbul Kavacık’ta bir İETT otobüsünün şoförüyle arbede ederken manzaraları ortaya çıkan Burak Yörük, imgelerin olayın başını içermediğini ve kendisinin hengameye çekilmek durumunda bırakıldığını belirterek şunları söylemiş oldu:

YANIMIZDAN GEÇERKEN KÜFÜR ETTİ

– Biroldukca haber sitesine ve toplumsal medyaya mevzu olan manzaralar ile ilgili açıklama yapmak istiyorum… Öncelikle şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu belirtmek isterim. İşim haricinde bu biçimde bir olayla gündeme geldiğim için hayli üzgünüm ve yaşananlardan dolayı herkesten özür dilerim…

– Kız arkadaşımı trafikte güç durumda bırakan, sıkıştıran ve yetmiyormuş üzere yanımızdan geçerken küfürler eden bir otobüs sürücüsüyle girmiş olduğumuz kelamlı tartışma; beyefendinin tahrikleri, küfürleri ve daha sonrasında da beni dışarıya çağırmasıyla büyüdü.

HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM

– Hakikat olan kendisiyle hiç muhatap olmadan polise haber verip şikayetimi yapmaktı. Lakin tartışma kendisinin beni camdan içeri çekmesiyle fizikî bir çabaya dönüştü ve bu noktaya geldi. Olaya müdahale eden polis memurları trafiği tıkamamak ismine olayın aslının takibini yol kenarında yaptı.

– Medyaya düşen manzaralarda maalesef olayın başlangıç anları bulunmuyor. ötürüsıyla bu haliyle aldatıcı bir durum ortaya çıkıyor. Tüm samimiyetimle yaşanan bu şanssız durumun ortasında olduğum için herkesten yine özür dilerim.