Anja Rützel’in köşe yazısı: Schwinger von der Badbitch

Leila

Global Mod
Global Mod
Ev
panorama
Anja Rützel’in köşe yazısı: Schwinger von der Badbitch

Sarah Michelle Gellar artık “Buffy” oynamak istemiyor, Katja Krasavice, Dieter Bohlen’i ve kuluçka makinesinden Heidi Klum sohbetlerini inceliyor: geçen hafta bulvarda.

Şiirin kahramanı: rapçi ve yazar Katja Krasavice.imago görselleri

Rützel Hanım bu hafta sizi kim kızdırdı?

Kızgın değil ama üzgün: Sarah Michelle Gellar, Guardian’a verdiği bir röportajda, “Buffy the Vampire Slayer”ın yeniden canlandırmasında yeniden vampir avcısı rolüne kaymayacağını açıkça belirtti. Buffy’yi gerçekten seviyorum, hala tüm zamanların en sevdiğim TV dizisi – Gellar’ın şovda görünen birçok iblisin artık çok daha kaba özel efektlere alıştığınız için biraz sevimsiz göründüğünü söylediği doğru olsa da olmak. Bence rahatlatıcı güçlendirme mesajı hala aynı şekilde karşımıza çıkıyor. Gellar, çekimler sırasında çok şeyin değiştiğini de söyledi: Örneğin, bir yönetmenin sete bağırması ve ekip üyelerine zorbalık yapması artık düşünülemez. Bununla birlikte, setteki erkekler tarafından hala ciddiye alınmıyor ve bazen sahip olduklarını kanıtlamak için özgeçmişini okuma dürtüsü hissediyor. Sonra biraz sinirlendim.

Geçen hafta “Deutschland sucht den Superstar”da her zamanki gibi cinsiyetçi olan Dieter Bohlen’e bu noktada kızmıştınız. Bu arada, jüri üyesi arkadaşı Katja Krasavice, başarısızlığına TikTok’ta dikkatini dağıtarak yanıt verdi. Karşı saldırınızı başarılı buluyor musunuz?

Orada çok fazla güzellik var. Bohlen’in çifte standardına dikkat çekmesi hoşuma gitti: Bir adayın çok gevşek ahlaki kavramları olarak gördüğü şeyi eleştirdi ve bir ayrıntıyı unuttu: “Aynı masada yanınızda oturan multi-milyonluk bir orospu var,” diye rap yapıyor Krasavice. Ve sonra Bohlen’e karşı Schmackes ile gerçekten aynı şeyi paylaşıyor: “Yine her zamanki gibi sürtük aşağılamalarını sürdürüyorsun / Rol model işlevim dışında hiçbir şey giymeyi tercih etmiyorum. Lise diploması olmadan sıçtım, kahretsin, ama plan oldukça iyi gidiyor / Bugün benim kıçım, sizin Alman süper yıldızlarınızın hepsinden daha alakalı.” Özellikle son cümleyi son derece iyi yerleştirilmiş bir güreşçi olarak görüyorum. Katya’ya git!

Anja Rützel ve köpek Juri

Anja Rützel ve köpek JuriÖzel

Bohlen buna şimdiden tepki gösterdi mi?

Cuma günü bir radyo röportajında ”insanlar ve belirli şeyler”in kendisini ilgilendirmediğini iddia etti: “Onlar benim algı alanımın dışında bir seviyedeler.” boşuna, Krasavice’nin parçasını hemen satır satır dinlememiş olmasını oldukça mantıksız buluyorum.

“Almanya’nın bir sonraki top modeli”nin yeni sezonu yakında başlayacak. Şuna bakar mısınız?

korkarım evet Her sezonun sonunda kendime bunu seneye bir daha yapmayacağıma yemin ederim, sinirlerim de artık pek iyi değil ama sonra yadsınamaz bir korkutucu olma ve hissetme eğilimim yüzünden pes edip duruyorum. başkaları adına utanç a. Ancak, şu anda hala zihinsel olarak Heidi Klum’un hayatının ve işinin başka bir detayına hapsolmuş durumdayım: Geçen hafta babası Günther Klum’un muhtemelen kızının dört doğumunda hazır bulunduğunu ve doğumhanede torunlarının nasıl doğduğunu filme aldığını okudum. Klum, Time dergisine söyledi. Bu kadar mahrem bir anda kamerayı kendi babasının tutmasından rahatsız olup olmadığı sorulduğunda, hayır cevabını verdi: “Ben onun çocuğuyum. Beni yaptı! Böylece çocuklarımın doğumunu da izleyebilir. Benim için tamamen normal.” Kararımda hala biraz tereddütlüyüm ama elbette herkes büyükbabalığın hangi görevleri gerektirdiğine kendisi karar vermeli.

Helene Fischer aslında ne yapıyor?

Çoğu zaman olduğu gibi, kesin olarak bilmiyorsunuz, ancak umarım Krasavice’nin çalışmasından ilham alan gelecekteki yayınlar için “Bitch” için uygun kafiyeler arıyordur. “Kitsch” ile mutlaka hit şarkılara uygun bir şeyler yazabilirsiniz.

Christian Seidl soruları sordu.

Anja Rützel serbest yazar ve ağırlıklı olarak televizyon ve hayvanlar hakkında yazıyor. Hafta sonu Berliner Zeitung için ünlülerin tuhaf dünyasını gözlemliyor.