Amber Heard’den şok eden itiraf: “Ona daima aşıktım”

Leila

Global Mod
Global Mod
Amber Heard, eski kocası Johnny Depp tarafınca kendisine açılan karalama davasından evvel ona her vakit aşk duyduğunu söylemiş oldu.

Amber Heard ile boşanan Johnny Depp, Heard’ün kaleme aldığı ve kendisine şiddet uygulandığını tez ettiği yazı niçiniyle prestijini kaybettiğini öne sürerek Heard’e 50 milyon dolarlık bir dava açtı.

Dava süreci devam ederken Heard, geçtiğimiz günlerde Instagram’da farklı açıklamalarda bulundu. Heard bildirisinde “Bildiğiniz üzere, eski kocam Johnny Depp’le mahkemede yüzleşeceğim Virginia’da olacağım. Johnny, Washington Post’ta yazdığım, şiddet ve aile içi taciz tecrübelerimi anlattığım bir makale için beni dava ediyor. Orada asla isim vermedim, bunun yerine bayanların iktidardaki erkeklere karşı konuşmak için ödediği bedel hakkında yazdım. Bu bedeli ödemeye devam ediyorum fakat umarım bu dava bitmiş olduğinde ömrüme devam edebilirim, Johnny de öyle” diye yazdı.

Heard gönderisine Depp’e duyduğu aşkı itiraf ederek şu cümlelerle devam ediyor: “Johnny’ye karşı her vakit bir aşk besledim ve geçmiş hayatımızın detaylarını dünyanın önünde bir arada yaşamak zorunda kalmak bana büyük acı veriyor. Şu anda, aldığım dayanağın farkındayım ve önümüzdeki haftalarda buna her zamankinden daha fazla dayanacağım.”

Amber Heard’ün şiddet tezlerinden daha sonra Johnny Depp’in Fantastik Canavarlar başta olmak üzere bir epeyce projesi bir bir iptal edildi.