Aleyna Tilki: hayatımda hiç çocuk olmadım

Leila

Global Mod
Global Mod
Aleyna Tilki, Kral Pop Radyo’ya konuştu. Bu dünyadan alacaklı olduğunu söyleyen müzikçi, “Çünkü ömrümde hiç çocuk olmadım. Gözümü açtığımdan itibaren yaptığım bu mesleğe hayatımı adadım. Tezli hallarım, isyanım biraz o yüzden. Tenkitleri görmezden gelmeyi hak görüyorum kendime” dedi.

Kral Pop Radyo’ya konuşan Aleyna Tilki, samimi açıklamalarda bulundu.

Tilki, müzikleri yazarken nelerden beslendiğini şu sözlerle anlattı:

“Kendi içimde seyahat yapmayı hayli seviyorum. örneğin kendime soruyorum, ‘İnsanlar beni niye seviyor?’, ‘İnsanlar sevebilme yeteneğine sahip mi?’, ‘Doğru yerden mi beni seviyorlar?’, ‘Ben yanlışsız seviyor muyum?’ diye… İnsan bağlantılarına dair kendime fazlaca soru sorar, kendi çocukluğuma inerim. İnsanların çocukluğuna, yaralarına inerim. Her şeyin sebebini düşünür, sorularla içimde kocaman bir volkan patlatırım. O sorular dolar taşar, koyacak yer kalmaz yanıtlarını da diğer bir yere akıtamam, bir tek müziklere akıtabilirim. O yüzden müziklere anlatırım sorularımın cevaplarını… kimi vakit şarkıyı ben yazmam kimi vakit şarkıyı nitekim cihan muharrir, bana yanıt diye.”

“HAYATIMI ADADDIM”

Bu dünyadan da alacaklı olduğunu söyleyen müzikçi, “Çünkü hayatımda hiç çocuk olmadım. Gözümü açtığımdan itibaren yaptığım bu mesleğe hakikaten ömrümü adadım. Savlı tutumlarım, isyanım biraz o yüzden. Tenkitleri görmezden gelmeyi hak görüyorum kendime” dedi.