Canan Karatay, yeni kitabında alışılmış bağışık geliştirmeyi anlatıyor

celikci

New member
Her yaşta, her vakitte, her kaidede Bağışıklık Zırhımız’ temasıyla hazırlanan Canan Karatay’ın kitabı ‘Karatay Sözü’ okuyucularla buluştu. 60 yıllık tabip deneyimi ile Tabip Canan Karatay, tüm virüslere ve bakterilere karşı, çarçabuk uygulanabilen beden savunması güçlendirme yöntemlerini anlatıyor.

“KARATAY KELAMI

Kitap hakkında bilgi veren Prof. Canan Karatay, ”Hekimlik mesleğini fazlaca sevdim. ondan sonrasındadan başladığım müellifliği da epey sevdim. Bugüne kadar öğrendiklerimi, okuduklarımı, paylaşmak bana tarifsiz bir memnunluk verdi. Kitap fuarlarında tanıştığım okurlarımın sıhhatime kavuştum, çocuğum düzgünleşti diye teşekkürleri, benim için en büyük mükafat oluyor. Bu kitapla bağışıklığın ehemmiyetini anlatmak, gelecek kuşaklara hoş bir deneyim mirası bırakmak istedim. ‘Karatay Sözü’ bunun için yazıldı. Herkes kendi kendinin doktoru olsun diye istedim. 7’den 70’e her yaşta en ucuz, en kolay, yan etkisiz ve pratik uygulanabilir hayat stili geliştirmek mümkün olduğu için, ‘Karatay Sözü’ gurur sözüdür” diye konuştu.

KİTAPTA YER ALAN BİRTAKIM BAŞLIKLAR

Bağışıklık Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır? Bedende Neler Yapar?
Korona Virüslere Karşı Doğal Korunma formları Neler?
Mikrobiyom Nedir? Nasıl Çalışır? Bedenimizde Sıhhatli Bir Mikrobiyom Oluşturmanın Yolları.
“Gargara Yapmak” niye Çok Değerli?
Sodyum Bikarbonat, Sağlımı Bir Beden İçin niye şayet olmazsa Olmaz?
Akut ve Kronik Enfeksiyonları, Kronik/Dejeneratif Hastalıkları Önlenenin En Temel Uygulaması: Tüm Hücrelerin Alkali Olması!
Bedenin Asidik Olması Ne Demektir?
Hipertonik Tuzlu Su niye Hayati Kıymet Arz Eder?
İyot niye şayet olmazsa Olmaz?
Doğal Fermantasyon Gerçek Sirke Bağışıklık Sisteminin ‘Can Simidi’ mi?
Toksik Ağır Metaller Bedene Nasıl Tesir Ediyor?
D Vitamini Grip Virüslerine ve Bakterilere Karşı ‘Kalkan’ nazaranvi mi Görüyor?